MH logo 2021
NOE 100

13nov7:00 pm8:00 pmMAGYARSÁG HÁZA TEÁTRUMNálunk, New Hontban /Olvasónaplóm/ - Bárdos Ágnes előadóestje

Event Details

Bárdos Ágnes a számára kedves versekből, prózai szövegekből válogat, amelyek megszólították őt, azt remélve, hogy a közönség is szívesen fogadja a helyenként vidám, helyenként szomorú, de mindenképpen elgondolkodtató irodalmi alkotásokat. A szerzők közt van Nagy László, Kányádi Sándor, József Attila, Grendel Lajos, Szilágyi Domokos, Szenczi Molnár Albert, Böröndi Lajos és még sokan mások. A Nálunk, New Hontban címet Grendel Lajos Kossuth-díjas írótól kölcsönözte, aki az Áttételek című művében írja: „Azt a legkeservesebb megmagyaráznod, hogy te egy itteni magyar vagy, tehát semmiképpen sem ottani. Hogy ennek előzményei vannak és következményei lehetnek…“

Előadja: Bárdos Ágnes 

Ajánlott életkor: 12+  
Időtartam: 60 perc 

A részvétel ingyenes. Előzetes regisztráció javasolt. Kérjük regisztrált vendégeinket, hogy helyüket legkésőbb a meghirdetett kezdési időpont előtt húsz perccel foglalják el! Nem regisztrált vendégeinknek a fennmaradó szabad helyek függvényében tudunk helyet biztosítani.

Helyfoglalás érkezési sorrendben.

Kérjük, olvassa el https://magyarsaghaza.net/wp-content/uploads/2023/03/Adatkezelesi_Tajekoztato_Kivonat_Rendezveny_Regisztracio_Magyarsag_Haza_Nonprofit_Kft_220823.pdf linken található Adatkezelési Tájékoztatónkat!    

  

Time

(Monday) 7:00 pm - 8:00 pm(GMT+01:00)

Location

Magyarság Háza Galéria