MH logo 2021
NOE 100

16oct7:00 pm7:50 pmMagyarság Háza TeátrumRege a tűzről és a jácintról – a Csavar Színház és a Kor-Zár zenekar előadása

Event Details

Öt elszánt fiatal (két színész és három zenész) ült össze, hogy régen dédelgetett vágyukat immár színpadra vigyék. Így született meg ez az előadás. Nagy László leggyönyörűbb verskölteményét édesapjához és édesanyjához fűződő viszonya ihlette, melyben édesapja a tűz – állandó viaskodást, édesanyja pedig a jácint – odaadó, feltétel nélküli szeretetet szimbolizálja.
A zenészek zsenialitásának köszönhetően az előadásnak koncert jellege is van, mégis a szívbemarkoló sorok megtörik még a zene erejét is, s így a kettő együtt feledhetetlen élményt nyújt közönségének. A műsorban elhangzó verseket Kiss Szilvia és Gál Tamás meggyőző tolmácsolásában hallhatjuk.

Előadók: Gál Tamás (Jászai Mari-díj, Dosky-díj) 
                Kiss Szilvia
Zene:      Zsapka Attila
                Madarász András
                Farnbauer Péter
 
Ajánlott életkor: 12+ 
Időtartam: 50 perc 

A részvétel ingyenes. Előzetes regisztráció javasolt. Kérjük regisztrált vendégeinket, hogy helyüket legkésőbb a meghirdetett kezdési időpont előtt húsz perccel foglalják el! Nem regisztrált vendégeinknek a fennmaradó szabad helyek függvényében tudunk helyet biztosítani.

Helyfoglalás érkezési sorrendben.

Kérjük, olvassa el https://magyarsaghaza.net/wp-content/uploads/2023/03/Adatkezelesi_Tajekoztato_Kivonat_Rendezveny_Regisztracio_Magyarsag_Haza_Nonprofit_Kft_220823.pdf linken található Adatkezelési Tájékoztatónkat!   

Time

(Monday) 7:00 pm - 7:50 pm(GMT+02:00)

Location

Magyarság Háza Galéria