MH logo 2021
NOE 100

09oct7:00 pm8:00 pmMagyarság Háza Teátrum Olthatatlanúl

Event Details

A zentai Pro Urbe-díjas Mécsvirág együttes 18 évvel ezelőtt alakult. Előadásaik a szülőföldről, az anyanyelvről, valamint a kultúra szépségéről és annak közösséget megtartó erejéről szólnak. Ahogyan az együttes a nevében a rét, a mező jó illatú virágának, a mécsvirágnak a csodáját őrzi, amikor estefelé kinyílik, fehéren vagy vörösen virít az estébe hajló világban, mint az éjszakában pislákoló mécses lángja, úgy szeretnék a csoport tagjai hallgatóságukkal felfedeztetni és megszerettetni a népdal, a zene, a vers – egyszóval az énekelt vers legapróbb csodáit és szépségeit.

Az Olthatatlanúl című verses-zenés irodalmi összeállítás Petőfi Sándor születésének 200. évfordulójára készült. Egy különleges hangvételű előadás, amely a népdalok, a megzenésített versek és szavalatok által igyekszik közelebb hozni Petőfi világát a fiatalokhoz is. 

Előadók: Verebes Krnács Erika, Baráth Hajnal Anna és Zsoldos Ervin

Ajánlott életkor: 12+ 
Időtartam: 60 perc

A részvétel ingyenes. Előzetes regisztráció javasolt. Kérjük regisztrált vendégeinket, hogy helyüket legkésőbb a meghirdetett kezdési időpont előtt húsz perccel foglalják el! Nem regisztrált vendégeinknek a fennmaradó szabad helyek függvényében tudunk helyet biztosítani.

Helyfoglalás érkezési sorrendben.

Kérjük, olvassa el https://magyarsaghaza.net/wp-content/uploads/2023/03/Adatkezelesi_Tajekoztato_Kivonat_Rendezveny_Regisztracio_Magyarsag_Haza_Nonprofit_Kft_220823.pdf linken található Adatkezelési Tájékoztatónkat!   

Time

(Monday) 7:00 pm - 8:00 pm(GMT+02:00)

Location

Magyarság Háza Galéria