MH logo 2021
NOE 100

18sep7:00 pm8:00 pmMAGYARSÁG HÁZA TEÁTRUMKetten – Nyitott szemmel (vers és zene) Göbő Sándor és Göbő Anna előadói estje

Event Details

Ketten – Nyitott szemmel (vers és zene)
Göbő Sándor és Göbő Anna előadói estje

„A zene az életnek olyan szükséglete, mint a levegő. Sokan csak akkor veszik észre, ha már nagyon hiányzik.”
(Kodály Zoltán)

„Egy apa – aki már gimnazistaként popzenekarban játszott, később verseket zenésített meg, egyetemi évei alatt népi zenekarban muzsikált – és lánya – aki kisgyerekkorától fogva szeret énekelni, általános iskolás korában hegedülni tanult, ám nemsokára mégis az énekkel kezdett komolyabban foglalkozni. Ez a mi kéttagú formációnk, a KETTEN. A sok közös vonás közül a legfontosabb, hogy mindketten az igényes élő zene hívei vagyunk. Műsorainkban sokféle műfajt igyekszünk megszólaltatni – a klasszikus énektől a népdalon át egészen a musical-ig. Kezdetben csak otthon, saját magunk és családtagjaink szórakoztatására zenélgettünk. Később szélesebb körben is bemutatkoztunk: ünnepi alkalmakon, kiállítás-megnyitókon, falunapokon, könyvbemutatókon, és idővel egyre több megmérettetésen is részt vettünk.”

A lévai Ketten zenekar saját dalai mellett versfeldolgozásokkal, népdalok átirataival és kevéssé ismert átvett dalok áthangszerelésével varázsol kellemes hangulatot.

Időtartam: 60 perc 
Ajánlott életkor: 12+

A részvétel ingyenes. Előzetes regisztráció javasolt. Kérjük regisztrált vendégeinket, hogy helyüket legkésőbb a meghirdetett kezdési időpont előtt húsz perccel foglalják el! Nem regisztrált vendégeinknek a fennmaradó szabad helyek függvényében tudunk helyet biztosítani.

Helyfoglalás érkezési sorrendben.

Kérjük, olvassa el https://magyarsaghaza.net/wp-content/uploads/2023/03/Adatkezelesi_Tajekoztato_Kivonat_Rendezveny_Regisztracio_Magyarsag_Haza_Nonprofit_Kft_220823.pdf linken található Adatkezelési Tájékoztatónkat!

Time

(Monday) 7:00 pm - 8:00 pm(GMT+02:00)

Location

Magyarság Háza Galéria