MH logo 2021
NOE 100

23feb6:00 pm7:30 pmMAGYARSÁG HÁZA SZABADEGYETEMPopovics György: Kávészünet

Event Details

Popovics György a kárpátaljai Beregszászban született 1988-ban. Színészként végzett, de a zene 9 éves kora óta része az életének. Eleinte népdalokat, később saját dalait adta elő. 16 évesen alapította meg a Kávészünet nevű zenekart. Társaival verseket zenésítenek meg, dolgoznak át különböző zenei műfajokra. A dalokat zongorára és gitárra írja, ő maga az ének mellett mindkét hangszeren játszik. Előadásában mesél a Kávészünet zenekar kezdeteiről, amikor egy szál gitárral kísérte az énekelt verseket. Később a zenei paletta tovább fejlődött, már az indie-pop, rock alapokra épülve írja dalait.

Időtartam: 60 perc
Ajánlott életkor: 12+

A részvétel ingyenes. Előzetes regisztráció javasolt: regisztracio@magyarsaghaza.info (a regisztráció a Magyarság Háza elfogadó válaszlevelével aktiválódik). Helyfoglalás érkezési sorrendben. Kérjük regisztrált vendégeinket, hogy helyüket legkésőbb a meghirdetett kezdési időpont előtt tíz perccel foglalják el! Nem regisztrált vendégeinknek a fennmaradó szabad helyek függvényében tudunk helyet biztosítani. További információ: „info@magyarsaghaza.net

Kérjük, olvassa el a https://magyarsaghaza.net/wp-content/uploads/2022/02/8_2021_altalanos_adatkezelesi_tajekoztato-5.pdf linken található Adatkezelési Tájékoztatónkat!

Time

(Thursday) 6:00 pm - 7:30 pm(GMT+01:00)

Location

Aranytíz Kultúrház, Nagylovag terem

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük