MH logo 2021
NOE 100

07sep6:00 pm7:30 pmMAGYARSÁG HÁZA SZABADEGYETEMA humor szociológiája – György Botond előadása

Event Details

György Botond erdélyi szociológus, humorista a humor szociológiájáról szóló előadásában a Dumakavics című könyvét veszi alapul. A féltudományos mű szociológiai alapokon nyugszik. A szerző az erdélyi humort ismerteti benne, a rendszerváltás utáni időszaktól kezdve a jelenlegi stand-up comedy műfajig, a humoristák életútjait bemutatva. A könyvben a szereplők az öt legrosszabb fellépésről is beszélnek.

„Minden egyes tapssal közelebb léptünk egymáshoz. Rájöttem, nem cél vagytok, hanem út. Amelyen együtt kell haladnunk. Az egész humor olyan, mint egy nagy építkezés. Ahol a mi feladatunk az alkotás.”

Időtartam: 60 perc
Ajánlott életkor: 12+

A részvétel ingyenes. Előzetes regisztráció javasolt. Kérjük regisztrált vendégeinket, hogy helyüket legkésőbb a meghirdetett kezdési időpont előtt húsz perccel foglalják el! Nem regisztrált vendégeinknek a fennmaradó szabad helyek függvényében tudunk helyet biztosítani.   

Helyfoglalás érkezési sorrendben.   

Kérjük, olvassa el https://magyarsaghaza.net/wp-content/uploads/2023/03/Adatkezelesi_Tajekoztato_Kivonat_Rendezveny_Regisztracio_Magyarsag_Haza_Nonprofit_Kft_220823.pdf linken található Adatkezelési Tájékoztatónkat!

Time

(Thursday) 6:00 pm - 7:30 pm(GMT+02:00)

Location

Magyarság Háza Galéria