MH logo 2021
NOE 100

15sep6:00 pm7:30 pmMAGYARSÁG HÁZA SZABADEGYETEMDancsa Annamária: Snowboarddal az olimpián

Event Details

Dancsa Annamária négyszeres olimpiai résztevő snowboardban. A kárpátaljai Ungváron él családjával. 2019-ben a snowboard világbajnokságon ezüstérmet nyert, 2022-ben részt vett a pekingi olimpián, ahol a koronavírus volt a legnagyobb ellenfele. Ezt követően az ukrajnai háború jelentősen akadályozza sportolási lehetőségit. Férje elment katonának, Annamária otthon maradt a kislányával. Szeptembertől készül a 2023-as év versenyszezonjára. 

Időtartam: 60 perc 

A részvétel ingyenes. Előzetes regisztráció javasolt: regisztracio@magyarsaghaza.info. A regisztráció a Magyarság Háza elfogadó válaszlevelével aktiválódik. Helyfoglalás érkezési sorrendben. Kérjük regisztrált vendégeinket, hogy helyüket legkésőbb a meghirdetett kezdési időpont előtt húsz perccel foglalják el! Nem regisztrált vendégeinknek a fennmaradó szabad helyek függvényében tudunk helyet biztosítani. További információ: info@magyarsaghaza.net  

Kérjük, olvassa el a https://magyarsaghaza.net/wp-content/uploads/2022/02/8_2021_altalanos_adatkezelesi_tajekoztato-5.pdf linken található Adatkezelési Tájékoztatónkat!  

Time

(Thursday) 6:00 pm - 7:30 pm(GMT+02:00)

Location

Aranytíz Kultúrház, Nagylovag terem

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük