MH logo 2021
NOE 100

14apr6:00 pm7:30 pmMAGYARSÁG HÁZA SZABADEGYETEMGaál Patrik: Színjátszás: LeSzSz!

Event Details

Muravidék színházi mozgalmának kezdeteit a falusi színjátszás alapozta meg. Fellendülése Göncz Lászlónak és Kepe Kocon Lilinek köszönhető, akik felkérték Mess Attila vajdasági rendezőt a szlovéniai magyarság színházi tevékenységében való részvételére. Szakmai tudásával, alapos és kitartó munkájával több fesztiválgyőztes társulatot sikerült kinevelnie. Most már nélküle, de töretlenül folytatódik a történet, amelyet a LeSzSz Társulat tagjai visznek tovább és színesítik a muravidékiek, zalaiak és a magyar amatőr színjátszó fesztiválok közönségének mindennapjait.

A részvétel ingyenes. Előzetes regisztráció javasolt: regisztracio@magyarsaghaza.info. A regisztráció a Magyarság Háza elfogadó válaszlevelével aktiválódik. Helyfoglalás érkezési sorrendben. Kérjük regisztrált vendégeinket, hogy helyüket legkésőbb a meghirdetett kezdési időpont előtt tíz perccel foglalják el! Nem regisztrált vendégeinknek a fennmaradó szabad helyek függvényében tudunk helyet biztosítani. További információ: info@magyarsaghaza.net

Kérjük, olvassa el a https://magyarsaghaza.net/wp-content/uploads/2022/02/8_2021_altalanos_adatkezelesi_tajekoztato-5.pdf linken található Adatkezelési Tájékoztatónkat! 

Time

(Thursday) 6:00 pm - 7:30 pm(GMT+02:00)

Location

Aranytíz Kultúrház

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük