MH logo 2021
NOE 100

11jun11:00 am12:30 pmMagyarság Háza MesedélelőttMalac Julcsa

Event Details

A mese Gömörország dimbes-dombos tájaira röpít el. Malac Julcsa, a kicsi, malacbőrben született gyönyörű leány történetén keresztül egy lakodalomba is belecsöppenünk, amelynek aktív szereplőivé válnak a gyerekek is. Lesz vőlegény, örömanya, örömapa, nászasszony, szomszéd legény, no és természetesen a főszereplő – Malac Julcsa. 
A résztvevőknek természetesen megfelelő öltözék is dukál, így ismerkednek meg a mese hallgatói a gömöri népviselet különböző darabjaival. Emellett mindenkinek része lesz mókában-kacagásban, zenében és táncban egyaránt. 

Előadó: Imre Mács Katalin (Felvidék)
Rendező: Imre Mács Katalin

Ajánlott életkor: 4+
Időtartam: 40 perc

Az előadás után kézműves foglalkozással várjuk kedves vendégeinket!

A részvétel ingyenes. Előzetes regisztráció javasolt. Kérjük regisztrált vendégeinket, hogy helyüket legkésőbb a meghirdetett kezdési időpont előtt húsz perccel foglalják el! Nem regisztrált vendégeinknek a fennmaradó szabad helyek függvényében tudunk helyet biztosítani.

Helyfoglalás érkezési sorrendben.

Kérjük, olvassa el https://magyarsaghaza.net/wp-content/uploads/2023/03/Adatkezelesi_Tajekoztato_Kivonat_Rendezveny_Regisztracio_Magyarsag_Haza_Nonprofit_Kft_220823.pdf linken található Adatkezelési Tájékoztatónkat! 

Time

(Sunday) 11:00 am - 12:30 pm(GMT+02:00)

Location

Aranytíz Kultúrház, Nagylovag terem