MH logo 2021
NOE 100

17mar11:00 am12:30 pmMAGYARSÁG HÁZA MESEDÉLELŐTTKiugrott a gombóc… – A vajdasági Szalai Klaudia, Békésapáti T. Zsófia és Vas Kriszta tavaszváró játszóháza

Event Details

Magyarság Háza Mesedélelőtt
Kiugrott a gombóc…
A vajdasági Szalai Klaudia, Békésapáti T. Zsófia és Vas Kriszta tavaszváró játszóháza

Időtartam: 45 perc  
Ajánlott életkor: 3+

Az előadás után kézműves foglalkozással várjuk kedves vendégeinket!

Magyarság Háza Galéria
1051 Budapest, Nádor u. 17.
2024. március 17. (vasárnap), 11:00

A részvétel ingyenes. Előzetes regisztráció javasolt. Kérjük regisztrált vendégeinket, hogy helyüket legkésőbb a meghirdetett kezdési időpont előtt húsz perccel foglalják el! Nem regisztrált vendégeinknek a fennmaradó szabad helyek függvényében tudunk helyet biztosítani. Helyfoglalás érkezési sorrendben.

„Tavasz, tavasz szép zöld tavasz,
Ki mindeneket újítasz”

Kiugrott a gombóc… a ludasi népmesék legmókásabb történeteit göngyölíti fel a népi játszóház, a mesét követően pedig a gyapjút kerek egésszé nemezeljük, miközben népzenét hallgatunk.

Közreműködik Szalai Klaudia Mesefa-díjas mesemondó, Békésapáti T. Zsófia Gránátalma-díjas nemezkészítő, okleveles népi játszóház-vezető, a muzsikát Vas Kriszta népi játszóház-vezető szolgáltatja.

Kérjük, olvassa el https://magyarsaghaza.net/wp-content/uploads/2023/03/Adatkezelesi_Tajekoztato_Kivonat_Rendezveny_Regisztracio_Magyarsag_Haza_Nonprofit_Kft_220823.pdf linken található Adatkezelési Tájékoztatónkat!   

Time

(Sunday) 11:00 am - 12:30 pm(GMT+01:00)

Location

Magyarság Háza Galéria