MH logo 2021
NOE 100

21jan11:00 am12:30 pmMAGYARSÁG HÁZA MESEDÉLELŐTTAz aranyszőrű kisegér és a Nap meséje - Az erdélyi Vincze Tímea játékos, interaktív mesefoglalkozása 

Event Details

Az aranyszőrű kisegér és a Nap meséje 
Az erdélyi Vincze Tímea játékos, interaktív mesefoglalkozása  

Időtartam: 40 perc  
Ajánlott életkor: 3+  

Az előadás után kézműves foglalkozással várjuk kedves vendégeinket!
  
Magyarság Háza Galéria 
1051 Budapest, Nádor u. 17. 
2024. január 21. (vasárnap), 11:00  

A részvétel ingyenes. Előzetes regisztráció javasolt. Kérjük regisztrált vendégeinket, hogy helyüket legkésőbb a meghirdetett kezdési időpont előtt húsz perccel foglalják el! Nem regisztrált vendégeinknek a fennmaradó szabad helyek függvényében tudunk helyet biztosítani. Helyfoglalás érkezési sorrendben. 

Tudjátok-e, hogy a mesék értenek az állatok nyelvén és az állatok is a mesék nyelvén?  
Utazásra hív minket a kisegér, aki a Nappal együtt táncol. Találjuk ki együtt, hogyan kaphatjuk vissza a fényt, a ragyogást, szívünk melegét.  
Bizony nagy titkokkal készülünk, ám rendre mindent elmesélünk nektek. Nemcsak hallgatózhattok, de még együtt is táncolhattok a kisegérrel és egy másik titokzatos szereplővel, aki egyelőre maradjon meglepetés… Cseréljünk helyet a szereplőkkel, táncoljunk együtt örömünkben a Fénnyel. 

Kérjük, olvassa el https://magyarsaghaza.net/wp-content/uploads/2023/03/Adatkezelesi_Tajekoztato_Kivonat_Rendezveny_Regisztracio_Magyarsag_Haza_Nonprofit_Kft_220823.pdf linken található Adatkezelési Tájékoztatónkat!

Time

(Sunday) 11:00 am - 12:30 pm(GMT+01:00)

Location

Magyarság Háza Galéria