MH logo 2021
NOE 100

22oct11:00 am12:30 pmMAGYARSÁG HÁZA MESEDÉLELŐTTA nyúl és a káposzta

Event Details

A nyúl és a káposzta
Az adai Jancsi Bohóc Bábszínház előadása

Mókás történet Süniről és a káposztás kertjéről, ahová csőszt keresett. A néhány jelentkező közül hogy-hogy nem, a választás éppen Nyúl szomszédra esett! Kiderül a meséből, hogy jól döntött-e Sün koma!? Persze felsorakoznak a mesében a gyermekek által oly szeretett más állatfigurák is: a mackó, a madarak, a kutyus és az elmaradhatatlan Jancsi bohóc ismerkedő barátkozása! A gyermekeket bevonva, ismert dallamokkal, interaktívan zajlik végig a történet, amelynek bevezetőjét és befejezését Jancsi bohóc mókás ismertetője, mesecsalogatója, bemutatkozása és búcsúzója fon körbe.

Rendező: Mészáros Enikő
Előadók: Mészáros Enikő és Berecz Tünde

Ajánlott életkor: 3+
Időtartam: 30 perc

Az előadás után kézműves foglalkozással várjuk kedves vendégeinket!

A részvétel ingyenes. Előzetes regisztráció javasolt. Kérjük regisztrált vendégeinket, hogy helyüket legkésőbb a meghirdetett kezdési időpont előtt húsz perccel foglalják el! Nem regisztrált vendégeinknek a fennmaradó szabad helyek függvényében tudunk helyet biztosítani.

Helyfoglalás érkezési sorrendben.

Kérjük, olvassa el https://magyarsaghaza.net/wp-content/uploads/2023/03/Adatkezelesi_Tajekoztato_Kivonat_Rendezveny_Regisztracio_Magyarsag_Haza_Nonprofit_Kft_220823.pdf linken található Adatkezelési Tájékoztatónkat! 

Time

(Sunday) 11:00 am - 12:30 pm(GMT+02:00)

Location

Magyarság Háza Galéria