MH logo 2021
NOE 100

10sep11:00 am12:30 pmMAGYARSÁG HÁZA MESEDÉLELŐTTKözlekedj okosan! – zenés mesejáték

Event Details

Kamilla és Frici bohócok Cipócskáról mesélnek, akit nagymama gyúr lisztből, és aki elgurul a nagyvilágba. Cipócska eleinte kedves és szófogadó, mindenben hallgat nagymamára és nagypapára. Ám Cipócska cirkuszba szeretne menni és türelmetlen, így megelőzve a bajt, Rémálom nagymama segítségére siet, hogy megmutassa neki a szófogadatlanság következményeit: álmában Cipócska nagymama tiltása ellenére kiszökik a városba, ahol találkozik útközben a Jelzőlámpával, majd a Rossz Gyerekkel, aki ellentétes dologra tanítja, mint amit eddig nagymamától és Jelzőlámpától hallott. Cipócska hallgat Rossz Gyerekre, aminek következtében balesetet szenved a forgalmas úton. Felébredve a rémálomból rádöbben, hogy helytelen dolgokat cselekedni nagyon rossz következményekkel jár és megígéri, hogy szófogadó gyermek lesz.

Szereplők:
Kamilla: Gál Natália
Frici: Ferenci Attila
Technikus: Fóris Csaba
Díszlet és kosztüm: Kopinecz György
Színpadra alkalmazta: Gál Natália

Időtartam: 30 perc
Ajánlott életkor: 3+

Az előadás után kézműves foglalkozással várjuk kedves vendégeinket! 

A részvétel ingyenes. Előzetes regisztráció javasolt. Kérjük regisztrált vendégeinket, hogy helyüket legkésőbb a meghirdetett kezdési időpont előtt húsz perccel foglalják el! Nem regisztrált vendégeinknek a fennmaradó szabad helyek függvényében tudunk helyet biztosítani.

Helyfoglalás érkezési sorrendben.

Kérjük, olvassa el https://magyarsaghaza.net/wp-content/uploads/2023/03/Adatkezelesi_Tajekoztato_Kivonat_Rendezveny_Regisztracio_Magyarsag_Haza_Nonprofit_Kft_220823.pdf linken található Adatkezelési Tájékoztatónkat! 

Time

(Sunday) 11:00 am - 12:30 pm(GMT+02:00)

Location

Magyarság Háza Galéria