MH logo 2021
NOE 100

02apr11:00 am12:30 pmMagyarság Háza MesedélelőttHolló Jankó

Event Details

A bábelőadás elkalauzolja a gyermekeket a népmese és a fantázia világába. Az előadás során a gyermekek megismerkedhetnek a magyar népi mondókákkal és népdalokkal is, mint a „Ne szólj szám és nem fáj fejem!”, „Dühből soha ne cselekedj és kívánj, mert azon nyomban valóra válik.”. Miután kívánságod kimondtad, bizony visszafordítani már nem tudod… vagy mégis? A testvéri szeretet és kitartás, a türelem csodákra képes. Erről regél Holló Jankó meséje, a vajdasági Szécsi Viktória előadásában.

Az előadás után kézműves foglalkozással várjuk kedves vendégeinket! Ennek során húsvéti kosárkát és hímes tojást készítünk papírból, gyurmából. 

Előadó: Szécsi Viktória

Ajánlott életkor: 4+ 
Időtartam: 40 perc

A részvétel ingyenes. Előzetes regisztráció javasolt. Kérjük regisztrált vendégeinket, hogy helyüket legkésőbb a meghirdetett kezdési időpont előtt húsz perccel foglalják el! Nem regisztrált vendégeinknek a fennmaradó szabad helyek függvényében tudunk helyet biztosítani. 

Helyfoglalás érkezési sorrendben. 

Kérjük, olvassa el https://magyarsaghaza.net/wp-content/uploads/2023/03/Adatkezelesi_Tajekoztato_Kivonat_Rendezveny_Regisztracio_Magyarsag_Haza_Nonprofit_Kft_220823.pdf linken található Adatkezelési Tájékoztatónkat!

Time

(Sunday) 11:00 am - 12:30 pm(GMT+02:00)

Location

Aranytíz Kultúrház, Nagylovag terem

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük