MH logo 2021
NOE 100

22jan11:00 am12:30 pmMagyarság Háza MesedélelőttA papucsszaggató királykisasszonyok

Event Details

Vajon mit rejt az öreg bőrönd?   
A gyerekek feszült figyelemmel segédkeznek a bőrönd kinyitásában és titkainak felfedésében, így indul a mese. Sorra előkerülnek a mesében szereplő tárgyak, majd a főszereplő, a furfangos juhászlegény is, aki fényt derít az igazságra. 
A gyerekek vele együtt élik meg a kalandokat. Repülnek képzeletbeli seprűn, ördögökkel táncolnak, kiállják a különböző próbákat. Hol boszorkánnyá, hol királlyá, hol királylányokká változva válnak szereplőivé a történetnek. 

Előadja: Mács Katalin 
Ajánlott életkor: 3+ 
Időtartam: 40 perc 

Az előadás után kézműves foglalkozással várjuk kedves vendégeinket! 

A részvétel ingyenes. Előzetes regisztráció javasolt: regisztracio@magyarsaghaza.info. A regisztráció a Magyarság Háza elfogadó válaszlevelével aktiválódik. Helyfoglalás érkezési sorrendben. Kérjük regisztrált vendégeinket, hogy helyüket legkésőbb a meghirdetett kezdési időpont előtt húsz perccel foglalják el! Nem regisztrált vendégeinknek a fennmaradó szabad helyek függvényében tudunk helyet biztosítani. További információ: info@magyarsaghaza.net   
  
Kérjük, olvassa el https://magyarsaghaza.net/wpcontent/uploads/2022/02/8_2021_altalanos_adatkezelesi_tajekoztato-5.pdf linken található Adatkezelési Tájékoztatónkat!  

Time

(Sunday) 11:00 am - 12:30 pm(GMT+01:00)

Location

Aranytíz Kultúrház, Nagylovag terem

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük