MH logo 2021
NOE 100

22may11:00 am11:50 amMagyarság Háza MesedélelőttA szegény ember kilenc tyúkja és kakasa

Event Details

Ígéret havának 22. napján olyan mesedélelőttben lesz részünk, ahol mesék szárnyán, kicsik és nagyok eltekergünk olyan mesebeli helyszínekre, ahol a madár se jár, de medve viszont sok van. Hallani fogunk egy szegény emberről, aki ravaszságot tanul a rókától, s végül még annak eszén is túljár. Utazásunk során együtt énekelünk, játszunk, mondókázunk és még a mesebeli pásztorlegény hangszereivel is megismerkedünk. Mire visszaérkezünk, mindenki megtalálja a tarsolyában rejlő furfangot.

Előadja: Kádár Zoltán János és Hajós Erika mesemondó
Időtartam: 50 perc
Ajánlott életkor: 5+ 

A részvétel ingyenes. Előzetes regisztráció javasolt: regisztracio@magyarsaghaza.info. A regisztráció a Magyarság Háza elfogadó válaszlevelével aktiválódik. Helyfoglalás érkezési sorrendben. Kérjük regisztrált vendégeinket, hogy helyüket legkésőbb a meghirdetett kezdési időpont előtt tíz perccel foglalják el! Nem regisztrált vendégeinknek a fennmaradó szabad helyek függvényében tudunk helyet biztosítani. További információ: info@magyarsaghaza.net 

Kérjük, olvassa el a https://magyarsaghaza.net/wp-content/uploads/2022/02/8_2021_altalanos_adatkezelesi_tajekoztato-5.pdf linken található Adatkezelési Tájékoztatónkat! 

Time

(Sunday) 11:00 am - 11:50 am(GMT+02:00)

Location

Aranytíz Kultúrház, Nagylovag terem

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük