MH logo 2021
NOE 100

25mar9:00 pm10:00 pmMagyarság Háza KoncertGorlo Volka

Event Details

A Farkas Melinda vezette Gorlo Volka zenekar gyökerei 2015-ig nyúlnak vissza — azóta a tagcseréken és névváltoztatáson is átesett zenekar 2019-re nyerte el mai felállását. Stílusuk az alter-pop-rock kategóriába sorolható, bár Melinda karakteres hangja és az erőteljes hangzás miatt már a „lírai power pop”-stílust is rájuk ragasztották. A koncerten a 2021 decemberében megjelent Szeretetjárvány c. albumukat mutatják be, néhány, az albumon nem szereplő dallal egészítve ki a repertoárt. 

Farkas Melinda – elektroakusztikus gitár, ének 
Mézes Zoltán – elektromos gitár, vokál 
Szabó Gábor – basszusgitár 
Gőgh Ákos – dob, ütősök 

A részvétel ingyenes. Előzetes regisztráció javasolt: regisztracio@magyarsaghaza.info (A regisztráció a Magyarság Háza elfogadó válaszlevelével aktiválódik. Helyfoglalás érkezési sorrendben. Kérjük regisztrált vendégeinket, hogy helyüket legkésőbb a meghirdetett kezdési időpont előtt tíz perccel foglalják el!) Nem regisztrált vendégeinknek a fennmaradó szabad helyek függvényében tudunk helyet biztosítani. További információ: info@magyarsaghaza.net

Kérjük, olvassa el a
https://magyarsaghaza.net/wp-content/uploads/2022/02/8_2021_altalanos_adatkezelesi_tajekoztato-5.pdf linken található Adatkezelési Tájékoztatónkat!

Time

(Friday) 9:00 pm - 10:00 pm(GMT+01:00)

Location

Akvárium Volt Lokál

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük