MH logo 2021
NOE 100

27mar6:00 pm7:00 pmMAGYARSÁG HÁZA IRODALMI SZALONRock&Folk – válogatás Thököly Vajk megzenésített költeményeiből

Event Details

Magyarság Háza Irodalmi Szalon 
Rock&Folk – válogatás Thököly Vajk megzenésített költeményeiből
A szerzővel, Thököly Vajk szilágysági költővel Kalocsai Andrea, a közmédia műsorvezetője beszélget 

Időtartam: 60 perc  
Ajánlott életkor: 12+ 

Magyarság Háza Galéria
1051 Budapest, Nádor u. 17. 
2024. március 27. (szerda), 18:00 

A részvétel ingyenes. Előzetes regisztráció javasolt. Kérjük regisztrált vendégeinket, hogy helyüket legkésőbb a meghirdetett kezdési időpont előtt húsz perccel foglalják el! Nem regisztrált vendégeinknek a fennmaradó szabad helyek függvényében tudunk helyet biztosítani. Helyfoglalás érkezési sorrendben. 

Thököly Vajk szilágysági költő, pedagógus már több, mint húsz éve ír verseket, ezt eddig hat könyvben jelentette meg. Verseit harmincnál is több művész zenésítette meg a Fölszállott a páva előadóitól kezdve neves magyar rockzenekarokig. 

E kötetben ezen megzenésített versek egy része olvasható, található, versek-dalszövegek, amelyek megjelentek lemezen, megszólaltak színpadon zenekarok, előadóművészek előadásaiban. A költeményeket-dalszövegeket művészek, zenészek, előadók gondolatai kísérik, mesélve a dalok születéseiről, üzeneteiről, a közös munkákról a költővel.

A könyvbemutatón közreműködik:
Fábián Zoltán ─ ének, akusztikus gitár
Juhász István ─ cajon dob

Kérjük, olvassa el https://magyarsaghaza.net/wp-content/uploads/2023/03/Adatkezelesi_Tajekoztato_Kivonat_Rendezveny_Regisztracio_Magyarsag_Haza_Nonprofit_Kft_220823.pdf linken található Adatkezelési Tájékoztatónkat! 

Time

(Wednesday) 6:00 pm - 7:00 pm(GMT+01:00)

Location

Magyarság Háza Galéria