MH logo 2021
NOE 100

20mar6:00 pm7:00 pmMAGYARSÁG HÁZA IRODALMI SZALONKirály Farkas: A végtelen meghosszabbítása

Event Details

Magyarság Háza Irodalmi Szalon
Király Farkas: A végtelen meghosszabbítása
könyvbemutató
A szerzővel, Király Farkas erdélyi költővel Kalocsai Andrea, a közmédia műsorvezetője beszélget

Időtartam: 60 perc 
Ajánlott életkor: 12+

Magyarság Háza Galéria 
1051 Budapest, Nádor u. 17. 
2024. március 20. (szerda), 18:00

A részvétel ingyenes. Előzetes regisztráció javasolt. Kérjük regisztrált vendégeinket, hogy helyüket legkésőbb a meghirdetett kezdési időpont előtt húsz perccel foglalják el! Nem regisztrált vendégeinknek a fennmaradó szabad helyek függvényében tudunk helyet biztosítani. Helyfoglalás érkezési sorrendben. 

Király Farkas József Attila-díjas költő, író „A végtelen meghosszabbítása” című könyvében a szerelem húrjait pengeti. A szerző így ír verseskötetéről: „Gyermekkorunk óta tudjuk, hogy a nyílegyenesen futó sínpár a távolban eggyé válik, és később azt is megtanultuk, hogy a párhuzamosok a végtelenben metszik egymást. Ám emberi természetünk már csak olyan, hogy nem éri be a végtelennel.” Király Farkas kielégíti ezt az igényünket: verseiben meghosszabbítja a végtelent, hogy láthassuk, mi minden történik ott azon túl, hogy a szerelmespár két tagja eggyé válik.

Kérjük, olvassa el https://magyarsaghaza.net/wp-content/uploads/2023/03/Adatkezelesi_Tajekoztato_Kivonat_Rendezveny_Regisztracio_Magyarsag_Haza_Nonprofit_Kft_220823.pdf linken található Adatkezelési Tájékoztatónkat!

Time

(Wednesday) 6:00 pm - 7:00 pm(GMT+01:00)

Location

Magyarság Háza Galéria