MH logo 2021
NOE 100

07feb6:00 pm7:00 pmMAGYARSÁG HÁZA IRODALMI SZALONZágorec-Csuka Judit: Por és hamu. Versek, gyermekversek és műfordítások

Event Details

Zágorec-Csuka Judit: Por és hamu. Versek, gyermekversek és műfordítások  

Zágorec-Csuka Judit muravidéki költővel Kalocsai Andrea, a közmédia műsorvezetője beszélget   

Időtartam: 60 perc  
Ajánlott életkor: 12+  

Magyarság Háza Galéria 
1051 Budapest, Nádor u. 17. 
2024. február 07. (szerda), 18:00 

A részvétel ingyenes. Előzetes regisztráció javasolt. Kérjük regisztrált vendégeinket, hogy helyüket legkésőbb a meghirdetett kezdési időpont előtt húsz perccel foglalják el! Nem regisztrált vendégeinknek a fennmaradó szabad helyek függvényében tudunk helyet biztosítani. Helyfoglalás érkezési sorrendben.  

Por és hamu. Versek, gyermekversek és műfordítások címmel jelent meg Zágorec-Csuka Judit kötete a Kapcai József Attila Művelődési Egyesület kiadásában. A szerzőnek ez a negyedik önálló magyar nyelvű verseskötete. A kötet 3 ciklusból áll: Felnőtt versek, Gyermekversek és Műfordítások a muravidéki kortárs szlovén költészetből. A kötethez Zadravec Szekeres Ilona magyartanár és versmondó írt előszót, méltatást, valamint Bence Lajos József Attila-díjas muravidéki költő írt rövid fülszöveget. A verseskötet 2021 októberében Kapcán a József Attila Művelődési Egyesület, majd azt követően Lendván a Lendvai Szlovén Kultúrszövetség szervezésében került bemutatásra. A könyvről a muravidéki magyar média újságírói is tettek közzé rövid ismertetőket, beszámolókat. Zágorec-Csuka Judit versei szlovén nyelvű fordításban is megjelentek. 

Kérjük, olvassa el https://magyarsaghaza.net/wp-content/uploads/2023/03/Adatkezelesi_Tajekoztato_Kivonat_Rendezveny_Regisztracio_Magyarsag_Haza_Nonprofit_Kft_220823.pdf linken található Adatkezelési Tájékoztatónkat!

Time

(Wednesday) 6:00 pm - 7:00 pm(GMT+01:00)

Location

Magyarság Háza Galéria