MH logo 2021
NOE 100

10jan6:00 pm7:00 pmMAGYARSÁG HÁZA IRODALMI SZALONTóth Zoltán: Felülemelkedés

Event Details

Tóth Zoltán: Felülemelkedés 

Tóth Zoltán felvidéki költővel Kalocsai Andrea, a közmédia műsorvezetője beszélget   
 
Időtartam: 60 perc  
Ajánlott életkor: 12+  
 
Magyarság Háza Galéria 
1051 Budapest, Nádor u. 17.   
2024. január 10. (szerda), 18:00   
 
A részvétel ingyenes. Előzetes regisztráció javasolt. Kérjük regisztrált vendégeinket, hogy helyüket legkésőbb a meghirdetett kezdési időpont előtt húsz perccel foglalják el! Nem regisztrált vendégeinknek a fennmaradó szabad helyek függvényében tudunk helyet biztosítani. Helyfoglalás érkezési sorrendben.  
 
Tóth Zoltán felvidéki költő harmadik kötete a Felülemelkedés, amelyben legfőképpen az Isten, haza, család tematikáját fejtegeti. A versek sorai közé szinte mindig elrejt egy magasztos üzenetet az olvasónak. Az előző két kötetét is ezzel a sajátságos stílussal írta meg. Első kötete a Révülés volt, amelyhez kapcsolódott témájában második kötete, a Zuhanás, amely az ember fájdalmait és esendőségét taglalja. A kötet arról szól, hogy a nehézségekben a hit kapaszkodókat ad, amelyen keresztül – ha az ember nem adja fel az útját –, eljut a felülemelkedésig. Kitartás, Hit, Remény!  
 
Kérjük, olvassa el https://magyarsaghaza.net/wp-content/uploads/2023/03/Adatkezelesi_Tajekoztato_Kivonat_Rendezveny_Regisztracio_Magyarsag_Haza_Nonprofit_Kft_220823.pdf linken található Adatkezelési Tájékoztatónkat! 

Time

(Wednesday) 6:00 pm - 7:00 pm(GMT+01:00)

Location

Magyarság Háza Galéria