MH logo 2021
NOE 100

13dec6:00 pm7:00 pmMAGYARSÁG HÁZA IRODALMI SZALONZorkóczy Zenóbia: Kaszáló színésznő, avagy ufó a Székelyföldön 

Event Details

Magyarság Háza Irodalmi Szalon 

Zorkóczy Zenóbia: Kaszáló színésznő, avagy ufó a Székelyföldön

Zorkóczy Zenóbia székelyföldi íróval Kalocsai Andrea, a közmédia műsorvezetője beszélget  

Időtartam: 60 perc 
Ajánlott életkor: 12+ 

Magyarság Háza Galéria
1051 Budapest, Nádor u. 17.  
2023. december 13. (szerda), 18:00 

A részvétel ingyenes. Előzetes regisztráció javasolt. Kérjük regisztrált vendégeinket, hogy helyüket legkésőbb a meghirdetett kezdési időpont előtt húsz perccel foglalják el! Nem regisztrált vendégeinknek a fennmaradó szabad helyek függvényében tudunk helyet biztosítani. Helyfoglalás érkezési sorrendben. 

Székely kétperceseknek is nevezhetnénk Zorkóczy Zenóbia írásait, mert a székely szeret túlozni, és még Örkénynek is odatromfol. Két percben feltárni és megjeleníteni egy-egy székely sajátosságot, helyi életszituációt, ráadásul a humoros oldaláról, vagyis felülnézetből – ezt választotta feladatának a covid félelmetesen csendes időszakában Zorkóczy Zenóbia erdélyi színész-előadóművész. 

„Tárcanovelláit, jegyzeteit az Erdélyi Előretolt Helyőrség, az Irodalmi Jelen, a Magyar Nemzet és az Országút közölte. Nagy sikerű írásai révén az olvasók a koronavírus alatt kicsit felszusszanhattak, a legkeserűbb pillanatokban jókat derülhettek a székely nép csavaros észjárásán.” (Varga Melinda) 

Kérjük, olvassa el https://magyarsaghaza.net/wp-content/uploads/2023/03/Adatkezelesi_Tajekoztato_Kivonat_Rendezveny_Regisztracio_Magyarsag_Haza_Nonprofit_Kft_220823.pdf linken található Adatkezelési Tájékoztatónkat!

Time

(Wednesday) 6:00 pm - 7:00 pm(GMT+01:00)

Location

Magyarság Háza Galéria