MH logo 2021
NOE 100

18oct6:00 pm7:00 pmMAGYARSÁG HÁZA IRODALMI SZALONKertész Dávid: A keresztúri vámpír és más történetek

Event Details

Kertész Dávid: A keresztúri vámpír és más történetek

Hullamosók és vámpírok, fanyar humorral átitatott merész történetek. Kertész Dávid első kötete fikció és valóság között egyensúlyoz, óvatosan elkerülve, hogy a kedves olvasó két nevetés között lepottyanjon a kötélről. A keresztúri vámpír címet viselő kötet három ciklusból áll, ezek címei önmagukban beszédesek: Esküszöm, megtörtént; Ez nem velünk történik; Azt hiszem, meg fog történni. Kis túlzással azt lehet mondani, ebben a fajta szerkezetben, aki mesél, az kedélyesen üldögél egy meghitt kocsma asztalánál, előtte egy pohár jóféle borral, hálás hallgatósággal.

Meghívott:
Kertész Dávid író

Beszélgetőtárs:
Kalocsai Andrea, a közmédia műsorvezetője

Időtartam: 60 perc
Ajánlott életkor: 12+ 

A részvétel ingyenes. Előzetes regisztráció javasolt. Kérjük regisztrált vendégeinket, hogy helyüket legkésőbb a meghirdetett kezdési időpont előtt húsz perccel foglalják el! Nem regisztrált vendégeinknek a fennmaradó szabad helyek függvényében tudunk helyet biztosítani.

Helyfoglalás érkezési sorrendben.

Kérjük, olvassa el https://magyarsaghaza.net/wp-content/uploads/2023/03/Adatkezelesi_Tajekoztato_Kivonat_Rendezveny_Regisztracio_Magyarsag_Haza_Nonprofit_Kft_220823.pdf linken található Adatkezelési Tájékoztatónkat!

Time

(Wednesday) 6:00 pm - 7:00 pm(GMT+02:00)

Location

Magyarság Háza Galéria