MH logo 2021
NOE 100

16feb6:00 pm8:00 pmMAGYARSÁG HÁZA FILMKLUBBLÚZ

Event Details

Bunda Rita filmje

A Blúz című kisfilm egy család néhány napját mutatja be. Az egyke 7 éves kislány több téren is tehetséges, édesanyja pedig szeretné fejleszteni már kiskorától a képességeit, hogy felnőttkorára egy teljes értékű, sikeres emberré válhasson, de közben megfeledkezik arról, hogy kislánya még gyerek. Pont a leglényegesebbet veszi el tőle: a gyerekkorát. A kislány egyre rosszabbul érzi magát ebben a helyzetben.  

Előadók:  
Bunda Rita, rendező  
Bunda Szabolcs, operatőr   
Bonkaló Beáta, főszereplő  

A vetítés után beszélgetés az alkotókkal.

A részvétel ingyenes. Előzetes regisztráció javasolt: regisztracio@magyarsaghaza.info (A regisztráció a Magyarság Háza elfogadó válaszlevelével aktiválódik. Helyfoglalás érkezési sorrendben. Kérjük regisztrált vendégeinket, hogy helyüket legkésőbb a meghirdetett kezdési időpont előtt tíz perccel foglalják el!) Nem regisztrált vendégeinknek a fennmaradó szabad helyek függvényében tudunk helyet biztosítani. További információ: info@magyarsaghaza.net

Kérjük, olvassa el a https://magyarsaghaza.net/wp-content/uploads/2022/02/8_2021_altalanos_adatkezelesi_tajekoztato-5.pdf linken található Adatkezelési Tájékoztatónkat!

Time

(Wednesday) 6:00 pm - 8:00 pm(GMT+01:00)

Location

Aranytíz Kultúrház, Nagylovag terem

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük