MH logo 2021
NOE 100

06feb6:00 pm6:35 pmMagyarság Háza FilmklubAz Ismeretlen Kárpátalja 2. - Fehér Rita filmje

Event Details

Az ismeretlen Kárpátalja 2.
Fehér Rita filmje

Időtartam: 35 perc  
Ajánlott életkor: 6+

Magyarság Háza Galéria
1051 Budapest, Nádor u. 17.
2024. február 06. (kedd), 18:00 

A részvétel ingyenes. Előzetes regisztráció javasolt. Kérjük regisztrált vendégeinket, hogy helyüket legkésőbb a meghirdetett kezdési időpont előtt húsz perccel foglalják el! Nem regisztrált vendégeinknek a fennmaradó szabad helyek függvényében tudunk helyet biztosítani. Helyfoglalás érkezési sorrendben.

A Magyarság Háza Filmklub nézőinek 2022 májusában bemutatott nagy sikerű, „Az ismeretlen Kárpátalja” című ismeretterjesztő film folytatásaként láthatják „Az ismeretlen Kárpátalja 2” című filmet. Tizenhárom olyan települést/vidéket láthatnak a nézők, amely megragad, érzelmeket vált ki és egyben jellemző Kárpátaljára, ezért érdemesnek tartottuk, hogy egy Kárpátaljáról szóló filmben helyet kapjon. Az alkotás különlegessége – ahogyan az első, úgy a második részben is – az, hogy zömében légi felvételekből áll, azt a hatást keltve, mintha felülkerekedve a hétköznapok gondján-baján, magasból néznénk le szeretett földünkre. Onnan a magasból nem szeletekben láthatjuk a települést, hanem összképként tekinthetünk rá. Így talán könnyebben észrevehető a szépsége, s ezáltal könnyebben megszerethető.

Rendezte: Fehér Rita
Fényképezte és vágta: Bunda Szabolcs
Hangmérnök: Babics János
Narrátor: Kacsur András

Kérjük, olvassa el https://magyarsaghaza.net/wp-content/uploads/2023/03/Adatkezelesi_Tajekoztato_Kivonat_Rendezveny_Regisztracio_Magyarsag_Haza_Nonprofit_Kft_220823.pdf linken található Adatkezelési Tájékoztatónkat! 

 

Time

(Tuesday) 6:00 pm - 6:35 pm(GMT+01:00)

Location

Magyarság Háza Galéria