MH logo 2021
NOE 100

22feb6:00 pm7:00 pmBöjti beszélgetés

Event Details

A beszélgetésen Györgypál Enikő csíkrákosi hitoktató (Erdély), Böszörményi Tamás nagykövesdi református lelkész (Felvidék), Csipak Csaba magyarcsernyei plébános (Vajdaság), Kurmay Sándor beregszászi hitoktató (Kárpátalja) és Parackal John Joseph atya, a komáromi Marianum Iskola lelki vezetője (Felvidék) osztja meg böjti gondolatait Balga Zoltán prágai plébánossal, valamint a közönséggel.

Közreműködik Dóczi Henrietta kiskövesdi gitárművész (Felvidék).

Időtartam: 60 perc 
Ajánlott életkor: 12+

A részvétel ingyenes. Előzetes regisztráció javasolt: regisztracio@magyarsaghaza.info. A regisztráció a Magyarság Háza elfogadó válaszlevelével aktiválódik. Helyfoglalás érkezési sorrendben. Kérjük regisztrált vendégeinket, hogy helyüket legkésőbb a meghirdetett kezdési időpont előtt húsz perccel foglalják el! Nem regisztrált vendégeinknek a fennmaradó szabad helyek függvényében tudunk helyet biztosítani. További információ: info@magyarsaghaza.net  
  
Kérjük, olvassa el https://magyarsaghaza.net/wpcontent/uploads/2022/02/8_2021_altalanos_adatkezelesi_tajekoztato-5.pdf linken található Adatkezelési Tájékoztatónkat!  

Time

(Wednesday) 6:00 pm - 7:00 pm(GMT+01:00)

Location

Aranytíz Kultúrház, Nagylovag terem

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük