MH logo 2021
NOE 100

11dec7:00 pm8:00 pmAdvent harmadik vasárnapja

Event Details

A „Harang csendül” című adventi műsorban klasszikusok műveit, megzenésített verseket és a magyar irodalom ismert költőinek, íróinak karácsonyi hangulatú gondolatait idézzük meg.
József Attila, Ady Endre, Kosztolányi Dezső, Márai Sándor, Benedek Elek, Szép Ernő és Mezei Mária verseit, elbeszéléseit hallhatjuk Rák Viktória és Gál Tamás Jászai Mari-díjas színművész előadásában.
Emellett Mozart, Bach és Vivaldi szerzeményei is felcsendülnek a Beliczay Kvartett tolmácsolásában, melynek tagjai: Július Horváth, Viliam Trgo, Lakatos Róbert és Rácz Csaba.

Időtartam: 60 perc

A részvétel ingyenes. Előzetes regisztráció javasolt: regisztracio@magyarsaghaza.info. A regisztráció a Magyarság Háza elfogadó válaszlevelével aktiválódik. Helyfoglalás érkezési sorrendben. Kérjük regisztrált vendégeinket, hogy helyüket legkésőbb a meghirdetett kezdési időpont előtt húsz perccel foglalják el! Nem regisztrált vendégeinknek a fennmaradó szabad helyek függvényében tudunk helyet biztosítani. További információ: info@magyarsaghaza.net  
 
Kérjük, olvassa el https://magyarsaghaza.net/wpcontent/uploads/2022/02/8_2021_altalanos_adatkezelesi_tajekoztato-5.pdf linken található Adatkezelési Tájékoztatónkat! 

Time

(Sunday) 7:00 pm - 8:00 pm(GMT+01:00)

Location

Budapest-Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia-templom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük