MH logo 2021
NOE 100

10dec6:00 pm7:00 pmAdventi koncertMegszületett - a Crux együttes koncertje

Event Details

Adventi koncert 

Megszületett – a Crux Együttes adventi koncertje

Időtartam: 60 perc  
Ajánlott életkor: 12+ 

Magyarság Háza Galéria
1051 Budapest, Nádor u. 17. 
2023. december 10. (vasárnap) 18:00 

A részvétel ingyenes. Előzetes regisztráció javasolt. Kérjük regisztrált vendégeinket, hogy helyüket legkésőbb a meghirdetett kezdési időpont előtt húsz perccel foglalják el! Nem regisztrált vendégeinknek a fennmaradó szabad helyek függvényében tudunk helyet biztosítani. Helyfoglalás érkezési sorrendben. 

„Célunk, hogy a dalaink és a zenénk által megérintsük az emberek szívét, közelebb hozva hozzájuk a keresztény lelkiséget. Saját dalokat írunk, amelyekkel szeretnénk megmutatni a világnak az élő és irgalmas Istent, akivel bármikor kapcsolatba léphetünk, akinek fontosak vagyunk, aki előtt feltárhatjuk lelkünk legmélyebb érzéseit. Bár az évek során többször változott a zenekar felállása, nagyon fontos számunkra, hogy mi magunk is egy keresztény közösséget alkossunk. Hiszünk benne, hogy mindannyian hatékony eszközei lehetünk Istennek, és ezáltal építhetjük Isten országát az emberek szívében.” (ezazanap.hu/crux/)

Kérjük, olvassa el https://magyarsaghaza.net/wp-content/uploads/2023/03/Adatkezelesi_Tajekoztato_Kivonat_Rendezveny_Regisztracio_Magyarsag_Haza_Nonprofit_Kft_220823.pdf linken található Adatkezelési Tájékoztatónkat! 

Time

(Sunday) 6:00 pm - 7:00 pm(GMT+01:00)

Location

Magyarság Háza Galéria