MH logo 2021
NOE 100

27nov3:00 pm4:00 pmAdvent első vasárnapja

Event Details

A kárpataljai Sodró együttes műsora

A Sodró együttes 2014-ben alakult azzal a céllal, hogy Kárpátalján is tovább ápolja a magyar népi kultúrát, valamint népszerűsítse a táncházmozgalmat. Az együttes az elmúlt évek során számtalan helyen megfordult, többek közt New Yorkban, Manchesterben, Rómában, Brüsszelben, de rendszeres résztvevői a magyarországi és a Kárpát-medencei fesztiváloknak is.
Műsorukban kiemelt szerepet kap a kárpátaljai népzenei és néptánc kultúra, de az összmagyarság népzenei és táncos örökségéből is merítenek. Az ünnephez közeledve a karácsonyi, adventi népzenei világ is felcsendül majd előadásukban. 
Művészeti vezető: Váradi Enikő
Zenekarvezető Galgóczy Martin.
Időtartam: 60 perc

A részvétel ingyenes. Előzetes regisztráció javasolt: regisztracio@magyarsaghaza.info. A regisztráció a Magyarság Háza elfogadó válaszlevelével aktiválódik. Helyfoglalás érkezési sorrendben. Kérjük regisztrált vendégeinket, hogy helyüket legkésőbb a meghirdetett kezdési időpont előtt húsz perccel foglalják el! Nem regisztrált vendégeinknek a fennmaradó szabad helyek függvényében tudunk helyet biztosítani. További információ: info@magyarsaghaza.net  
 
Kérjük, olvassa el https://magyarsaghaza.net/wpcontent/uploads/2022/02/8_2021_altalanos_adatkezelesi_tajekoztato-5.pdf linken található Adatkezelési Tájékoztatónkat!

Time

(Sunday) 3:00 pm - 4:00 pm(GMT+01:00)

Location

Aranytíz Kultúrház, Tolnay Klári Színpad

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük